tobe w pastorNa vele jaren van hard werken en grote inzet gaat voor Wim de tijd aanbreken dat hij het rustiger aan mag doen.

Op 7 oktober as. Wordt hij 65 jaar en mag dus met pensioen gaan. Wim heeft ervoor gekozen om zijn actieve inzet in het pastoraat stop te zetten.
Wim is vele jaren actief geweest is in het pastoraat waarvan de laatste 7 jaar in de regio Oost Zeeuws-Vlaanderen. Hij mag en wil het nu rustiger aan gaan doen. Alhoewel zoals wij Wim kennen zal hij dat niet zo gemakkelijk doen. Wel heeft hij duidelijk aangegeven met de basistaken van het pastoraat te willen stoppen.

Als regio kennen wij Wim als een hardwerkende, grote inzet tonende, niets teveel gevraagde, altijd een pastoraal oor hebbende, besturende en aansturende pastor. En als een fijne collega. Als regio en als team zullen wij hem missen maar we gunnen hem de tijd van rustiger aan gaan doen. Daarom willen wij het niet zomaar voorbij laten gaan dat hij met pensioen gaat.

Op zondag 5 oktober om 10.30 uur
zal er in de H. Willibrordusbasiliek te Hulst
een afscheidsviering voor en met hem gehouden worden.

Deze viering zal worden voorgegaan door de leden van het pastoresteam en deken Paul Verbeek. Na afloop van deze viering wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om persoonlijk van Wim afscheid te nemen. Daarbij zal ook aan de innerlijke mens worden gedacht.

Uiteraard bent u allen van harte hierbij uitgenodigd.

Wim heeft niet alleen in de regio Oost Zeeuws-Vlaanderen veel werk verzet maar ook op andere terreinen (zoals bijvoorbeeld liturgische vorming of de diakenkring). Iedereen die Wim wil groeten nodigen we van harte uit om naar de afscheidsviering te komen.