klik op de foto voor een vergroting

200907 Miek neemt afscheid als secretaresse1 September was de dag, dat Miek met pensioen zou gaan. Dit deed Miek ook, maar niet zoals zijzelf en wij verwacht hadden. Eind augustus zouden we met allen, die dicht rond haar heen stonden, afscheid van haar nemen.

Dit feest was Miek en ons niet gegund, want dat laatste augustusweekend werd Miek ziek. Ze kreeg pijn op de borst en moest naar het ziekenhuis, waar ze een week verbleef. Dat is iets anders dan een feest. Maar gelukkig is ze nu aan de beterende hand.

Miek, je had plezier in je werk en surfte over het digitale netwerk. De nieuwtjes van bisdom en vicariaat, regeltjes en informatie waar we iets aan konden hebben, werden door jou doorgestuurd. Berichtjes naar alle vrijwilligers en notulen vlogen door Oost Zeeuws-Vlaanderen.

Tja, dat zullen we allemaal gaan missen en hier danken we je van harte voor, maar het allerbelangrijkste is, dat jij goed opknapt. Miek, bedankt voor alles. Pastores, bestuur, secretariaat, vrijwilligers van Steenstraat 9 en alle kernen: we verwachten je zeker nog te zien.

Namens bestuur parochie heilige Maria Sterre der Zee
Cecile van Tiggelen