Reserveren voor vieringen

Vieringen op zondag zijn momenteel uitsluiten in Hulst in de basiliek. Reserveren voor een plaats in Hulst voor zowel de zondagsvieringen als de vieringen op woensdag en vrijdag kan uilsluitend:

• bellen op maandag en donderdag tussen 9.30 tot 11.30 uur op 0114 745000, keuzetoets 2 of

Voor het aanmelden overige vieringen dient u zich bij uw eigen parochiekern of de kerk van uw keuze aan te melden. Vol is vol en het kan zijn dat u eens wordt aangeraden een viering over te slaan. Hierna volgen de adressen:

• Voor Kloosterzande: Mevrouw Van Kerkhoven, 0114 682468, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kunt u uiteindelijk toch niet naar de viering komen, meld u dan af zodat we iemand anders met uw gereserveerde plaats blij kunnen maken.

gezinsvieringen vieren
Tijden en plaatsen van vaste vieringen:

plaatsdagtijdadres
Kloosterzande zondag 9.30 uur Groenendijk 40
Lamswaarde 3de maandag van de maand 19.00 uur Jac. de Waalstraat 23

Overzicht voor de periode van 1 maart t/m 31 maart 2021
onder voorbehoud:

dag   datum     tijd           plaats       vieringvoorganger
maandag 15 maart 19.00 Lamswaarde eucharistieviering W. Wiertz
maandag 29 maart 19.00 Lamswaarde Boeteviering W. Wiertz/