Alpha schuif aanAlpha

is een reis die u maakt om u zelf, uw medemens en uw geloof beter te leren kennen. Alpha biedt iedereen de mogelijkheid om op een aangename manier in ca 10 bijeenkomsten en een weekend op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus, de ontmoetingen zijn laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!  
Wilt u hier meer van Alpha weten druk dan op het Alpha vraagteken. Alpha vraagteken

Welkom!

Zin om aan te schuiven? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend mee aan tafel gaan?
Iedereen is welkom bij Alpha.
Inmiddels hebben ruim 325.000 mensen in Nederland een Alpha gevolgd, wereldwijd zijn dat er miljoenen. 92% van de Alpha-deelnemers gaf aan dat dat een positieve impact op hun geloof en leven. Op 18 januari 2023 starten wij met een Alpha in Hulst  Iedereen is welkom. Geef je op.

Alpha voor wieVoor wie?

Alpha is voor iedereen! Het is de plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. En bovenal: de plek waar alle verhalen samenkomen. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?

Op Alpha denk je samen na over allerlei inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen meningen en vragen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet nieuwe mensen, met wie je echte, eerlijke gesprekken aangaat. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn ongeveer tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

Alle bijeenkomsten en onderwerpen op een rijtje? Klik dan op het Alpha vraagteken.Alpha vraagteken

Alpha zin om aan te schuivenZin om aan te schuiven? Je bent van harte welkom op Alpha.  Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend aan tafel gaan?Meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben de “cursus” inmiddels gevolgd. In Nederland waren dat er ruim 300.000. Alpha is in de afgelopen jaren een prachtig instrument gebleken om mensen bekend te maken met het evangelie van Jezus Christus. Alpha wordt in allerlei contexten gegeven; in kerken, op de werkplek, aan jongeren, aan studenten, aan senioren en zelfs in gevangenissen. Alpha is gratis en dat is inclusief een maaltijd!


Wil je je nu al opgeven?  Druk dan op het Alpha vraagteken. Alpha vraagteken