080308 surinamebroodjeHet pastoresteam organiseert wederom dit jaar gedurende deze Vastentijd de verkoop van de zgn. “Witte Donderdagbroodjes”. Het is goed om ons in te zetten voor onze medemensen op het zuidelijk halfrond. Maar ook onze naaste dichtbij mogen we niet vergeten. Daarvoor is de actie van de “Witte Donderdagbroodjes”. Na deze viering kan ieder bonnen kopen. Een bon kost één Euro. De netto-opbrengst komt ten goede van het Vastenactieproject.

Zo’n broodje is echter bedoeld voor een familielid, een vriend of vriendin, een dierbare persoon, een bekende, een buurvrouw of buurman, een zieke, een geliefde of zomaar iemand, voor wie u dit bedenkt.
Deze broodjes worden gewijd in de Eucharistieviering op Witte Donderdag. Alleen na déze viering zijn de broodjes tegen inlevering van de bon verkrijgbaar. U kunt zoveel broodjes bestellen als u wilt en ze worden pas in de goede week gebakken. Ze zijn dus vers de broodjes. U kunt deze bonnen kopen tot en met de viering van Palmzondag. Ze zijn in alle kerk in onze regio verkrijgbaar.

De regionale viering op Witte Donderdag vieren we dit jaar in St. Jansteen.
De regionale viering op Goede Vrijdag vieren we dit jaar in Hengstdijk.
Beide avonden is de viering om 19.00 uur.