101215 gezinsvieringen in hulstHet nieuwe jaar komt er alweer aan. 2011, een heel nieuw jaar met een heleboel nieuwe dingen om te doen of nieuwe dingen die gaan gebeuren. Misschien ga je dit jaar wel voor het eerst naar de basisschool, krijg je misschien een broertje of een zusje, of doe je misschien je Eerste Heilige Communie. Misschien ga je wel heel ver weg op vakantie en ga je voor het eerst in een vliegtuig, misschien word je dit jaar wel kampioen met je voetbalteam of mag je je eerste optreden doen met je muziekinstrument, misschien ... wat zou er nog allemaal gebeuren in dit jaar? Je weet het niet, een nieuw jaar is één grote verrassing.

Wij hebben voor 2011 wel al een paar data die op de nieuwe kalender geschreven kunnen worden, dit zijn namelijk de data van de gezinsvieringen, die allemaal beginnen om 10.30 uur.Op zondag 20 februari willen we graag samen met jullie de eerste gezinsmis van dit jaar vieren. De tweede viering is 27 maart in 2011.

Iedereen van harte welkom.

Voordat we het nieuwe jaar gaan beginnen, vieren we natuurlijk eerst nog het feest van Kerstmis met de geboorte van Jezus.

Op donderdag 24 december is het Kerstmis. Een prachtig feest omdat Jezus is geboren. Natuurlijk willen we dat samen met jullie en jullie papa's, mama's, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes vieren in de gezinsmis op Kerstavond om 19.00 uur. Er zullen ook weer vele liedjes gezongen worden door kinderkoor "De wal-Noten", waarbij je heerlijk mag meezingen.

Tot ziens op 24 december.

Werkgroep Gezinsvieringen Hulst