Drie online avonden over Handelingen van de Apostelen

Het Sint Franciscuscentrum van het bisdom Breda houdt drie online cursusavonden over het boek Handelingen van de Apostelen. Samen met diaken en exegeet Vincent de Haas maken geïnteresseerden kennis met het leven van de eerste christenen. De avonden worden gehouden op maandag 25 mei, dinsdag 2 juni en maandag 8 juni.

Tijdens de avonden wordt ingezoomd op drie zaken, aldus het Sint Franciscuscentrum. 'Op het boek Handelingen van de Apostelen als geheel waarin de heilige Geest de hoofdpersoon is. We verdiepen ons in het spreken en het optreden van de apostel Petrus, en daarna op de apostel Paulus. We zullen hun passie voor evangelisatie ontdekken.'

Voor wie
Alle gelovigen en geïnteresseerden die hun geloof willen verdiepen en verinnerlijken zijn van harte uitgenodigd deel te nemen.

Door wie
Vincent de Haas, diaken van Bisdom Breda en exegeet, leidt u in dit Bijbelboek. In drie online bijeenkomsten van één uur belicht hij hoofdaspecten van dit Boek. Wie weet welke onvermoede bronnen we samen kunnen ontdekken voor de kerk van vandaag.

Wanneer en kosten
De inleidingen worden u online aangeboden op 25 mei, 2 juni en 8 juni van 19.30 uur tot 20.30 uur
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Een vrijwillige bijdrage is welkom, dit kunt u overmaken op Rabobank NL91RABO0158784022 o.v.v. Handelingen - online.

Aanmelden
U kunt u inschrijven door het invullen van het aanmeldformulier op deze pagina. Daarna ontvangt u een link per mail om aan de sessie deel te kunnen nemen.