Hoi allemaal!!

De zomervakantie is voor de meesten begonnen, whohoo!! Afgelopen zondag luidden wij deze al in met het zomerfeest van Life Teen Breda:

200710 Life Teen zomerkamp 1

Life Teen zomerkamp-dag op 3 augustus 2020

Er staat echter nóg een activiteit te gebeuren vanuit Life Teen deze zomer, en wel de Europese Life Teen zomerkamp-dag op maandag 3 augustus 2020!! Deze Life Teen kamp-dag is voor tieners van Life Teen parochies vanuit heel Nederland en daarbuiten en natuurlijk zijn alle tieners van 12-19 jaar welkom (als je 11 bent en het vormsel dit jaar gaat doen mag je ook meedoen). De dag is van 9.30 uur - 21.00 uur en wordt gratis aangeboden. Er staan allerlei gave dingen op het programma, zoals buitenspellen, inspirerende catecheses, deelgroepsgesprekken, de H. mis, heerlijke maaltijden en een heleboel plezier. Op bepaalde momenten is er een live-verbinding met tieners vanuit andere delen van Europa, die vanwege coronacrisis dit jaar niet in reallife aanwezig kunnen zijn bij het kamp. Alles staat in het teken van het thema 'Fiat', het bekende ja-woord van Maria.

200710 Life Teen zomerkamp 2 

Voor ouders is er in Helvoirt en omgeving van alles te doen om een dagje te overbruggen, of wie weet kun je wel vervoer met iemand samen regelen. Er zijn al heel wat tieners vanuit Breda en omgeving die meedoen en ook wat leiding. De leiding is al enthousiast bezig met alle voorbereidingen.

Meer informatie is op de website van Sint Franciscuscentrum te vinden. Hier vind je o.a. een link naar de website van Life Teen NL, een link naar het online aanmeldformulier, en een link naar een uitnodigingsfilmpje van enkele leiding. Voor kampspecifieke vragen kun je je richten tot de kampcoordinatoren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het zou geweldig zijn jullie op 3 augustus te zien in Helvoirt, hopelijk tot dan!

Een geweldige zomervakantie gewenst!

groet,
kapelaan Jochem